Εκτύπωση Δημοσιεύτηκε στις 25/02/2017 σε Ενημερώσεις

Επισκέπτες και Δωρεάν μέλη

Επισκέπτες και Δωρεάν μέλη

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ επισκεπτών και δωρεάν μελών με εγγραφή;


Επισκέπτες

Επισκέπτες θεωρούνται οι χρήστες του ίντερνετ που επισκέπτονται το site μας από οποιαδήποτε πηγή όπως google, facebook, twiter, linkedin, blogs και άλλα. Δεν έχει σημασία πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει ο χρήστης στο χώρο αυτό.


Δωρεάν μέλη

Δωρεάν μέλος είναι ο χρήστης όπου έχει αποφασίσει να κάνει ένα βήμα παραπέρα και να ακολουθήσει το site με διάφορους τρόπους καθώς και να χρησιμοποιήσει κάποια πλεονεκτήματα και δυνατότητες που προσφέρει ο ιστότοπος.


Ποιος μπορεί να γίνει μέλος;

Οποιοσδήποτε επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να γίνει μέλος της πύλης μας και να επωφελείται από τα δικαιώματα που προσφέρουμε. Συγκεκριμένα για την Ελληνική Πύλη αναζήτησης (Greek Portal) τα μέλη μας δεν έχουν κάποιο κόστος συνδρομής ή εγγραφής.


Δωρεάν εγγραφή μελών στην Ελληνική Πύλη (FREE MEMBERS)

Τα δωρεάν μέλη του Greek Portal μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μόλις σε 1’ λεπτό καθώς το μόνο που απαιτείται είναι ένα έγκυρο email και ένα κωδικό που θα ορίσει ο ίδιος ο χρήστης.

Στη συνέχεια έρχεται ένα email επιβεβαίωσης για την ασφάλεια και των δύο πλευρών (χρήστης και ιστοσελίδα) και στη συνέχεια αποκτάτε πρόσβαση στα δικαιώματά σας.

Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή παρέχουμε τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Να ενημερώνονται σε διάφορα χρονικά διαστήματα για ειδικές προσφορές που δημοσιεύουν επαγγελματίες ή επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένοι στο κατάλογό μας προς τα μέλη του Greek Portal.
  • Δίνουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τις αγαπημένες τους καταχωρήσεις σε ειδική λίστα τους (εφόσον κάνανε είσοδο) για να είναι ευκολότερη η πρόσβασή τους.
  • Μπορούν να δημοσιεύουν 1 μικρή αγγελία για να πουλήσουν, να δωρίσουν κάτι που δεν χρειάζονται. Η αγγελία είναι δωρεάν και μπορεί να έχει το κάθε δωρεάν μέλος 1 ενεργή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λήξη μία αγγελία (λόγω πώλησης) να τη διαγράψει και να βάλει νέα.
  • Έχει δικαίωμα αξιολογήσεων μέσω βαθμολογίας και κριτικής (σχολιασμού). Έτσι μπορείτε να δημοσιεύσετε τις απόψεις σας και να βοηθήσετε άλλους επισκέπτες ή μέλη στην αναζήτησή τους.


Δωρεάν μέλος με καταχώρηση στο κατάλογο (BASIC)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν μία απλή καταχώρηση στο κατάλογό μας με πολύ βασικά στοιχεία της επιχείρησής σας  θα πρέπει να κάνετε εγγραφή ως BASIC.

Έχει τα ίδια δικαιώματα με το Free Member αλλά επιπλέον έχει τη δυνατότητα για δωρεάν καταχώρησης του στο κατάλογό μας χρησιμοποιώντας πολύ απλές πληροφορίες.  Οι επισκέπτες μας μπορούν να σας αναζητήσουν χωρίς όμως να έχετε προτεραιότητα στα αποτελέσματά μας και δεν δίνετε πολύτιμες πληροφορίες στους χρήστες του διαδικτύου για εσάς, την επιχείρησή σας, τις δραστηριότητές σας.

Για να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες της πλατφόρμας μας και την καλύτερη δυνατή εμπειρία των επισκεπτών θα πρέπει να κάνετε εγγραφή με κάποιο από τα επαγγελματικά πακέτα όπως το PRO ή BUSINESS.

Σε περίπτωση που είστε μεσίτης έχουμε δημιουργήσει ειδικά πακέτα για καταχώρηση ακινήτων. Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε τα επαγγελματικά πακέτα REAL ESTATE & REAL ESTATE MEGA.


Εδώ μπορείτε να δείτε και να συγκρίνετε τις επιλογές σας για εγγραφή

Εγγραφή στο Newsletter μας