Καταχώρηση για επαγγελματίες

Τι κερδίζει κάποιος επαγγελματίας ή επιχείρηση με την εγγραφή του;

Οφέλη καταχώρησης στην Ελληνική Πύλη Αναζήτησης - Greek Portal


 • Γνωστοποιείτε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο μέσω ενός ισχυρού Portal της Ελληνικής επικράτειας.
 • Πιθανότητες να ελκύσετε υποψήφιους πελάτες μέσω της αναζήτησης τους στο site μας.
 • Οι επισκέπτες που ψάχνουν μπορούν να έρθουν σε άμεση επικοινωνία μαζί σας μέσω τηλεφώνου, email και άμεσου μηνύματος μέσω της πλατφόρμας μας.
 • Η αναζήτηση για εσάς και την επιχείρησή σας και στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google, γίνεται πιο δυνατή. Και αυτό λόγω της καταχώρησης σε ένα μεγάλο και ισχυρό site (Greek Portal) το οποίο αποτελεί μία μεγάλη πηγή για τις search engines του internet.
 • Δυναμώνετε την προσωπική σας ιστοσελίδα καθώς μπορείτε να καταχωρήσετε τον ιστότοπό σας στο προφίλ σας. Με αυτό τον τρόπο μπορούν οι υποψήφιοι πελάτες να μεταβούν από τη πύλη μας στη σελίδα σας.
 • Επίσης δυναμώνετε την κατάταξη της ιστοσελίδα σας μέσω του συνδέσμου που καταχωρείτε στο site μας (Off-page SEO).

Προσφορές & κουπόνια :

Κερδίστε πελάτες σας κάνοντας προσφορές ή κουπόνια για να σας επισκεφτούν ή να αγοράσουν από εσάς. Όλος ο κόσμος πλέον αναζητεί  καθημερινά στο ίντερνετ κάτι που χρειάζεται όπως καλύτερη τιμή σε ένα προϊόν ή υπηρεσία. Γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε και εσείς;

Διοργανώσεις

Σε περίπτωση που η εταιρία σας ή εσείς διοργανώνετε κάποια εκδήλωση, σεμινάριο ή κάθε τύπο διοργάνωσης και θέλετε να προσκαλέσετε κόσμο για αγορά εισιτηρίου - παράστασης ή απλά να το γνωστοποιήσετε για να προσελκύσετε επισκέπτες στο χώρο σας.

Αγγελίες

Μπορείτε να αναρτήσετε τις δικές σας μικρές αγγελίες που αφορά πώληση ή δωρεάν. Εξαιρούνται ακίνητα ή εργασία.

Ευκαιρίες εργασίας

Μπορείτε να βάλετε τη δική σας προσφορά εργασίας σε περίπτωση που χρειάζεστε ανθρώπινο δυναμικό. Έτσι δεν χρειάζεται να πληρώνετε σε άλλα site ή σε εφημερίδες επιπλέον  χρήματα.

Προϊόντα : 

Μπορείτε να προωθήσετε προϊόντα μέσω της ιστοσελίδας μας στο τομέα με τα προϊόντα. Έτσι οι επισκέπτες που ψάχνουν κάποιο συγκεκριμένο προϊόν μπορούν να αναζητήσουν και τα δικά σας. Με αυτό το τρόπο μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί σας ή να μεταβούν στην επίσημη ιστοσελίδα σας για αγορά.

Βιβλιοθήκη :

 • Φωτογραφίες : Μπορείτε να δείξετε στους επισκέπτες μας φωτογραφίες με δείγματα εργασιών ή φωτογραφίες χώρων. Π.χ. τους χώρους ενός ξενοδοχείου, μίας καφετέριας ή άλλο.

 • Βίντεο : Επίσης μπορείτε να δείξετε στους επισκέπτες ένα χώρο ή εργασίες που έχετε υλοποιήσει, καθώς επίσης να περάσετε διαφημιστικά μηνύματα μέσω των βίντεο.

 • Άρθρα : Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρα σχετικά με το αντικείμενο της εργασίας σας ή τις παροχές σας και να αφήσετε τον επισκέπτη που το διάβασε να μάθει παραπάνω πληροφορίες για εσάς. Π.χ. εάν η δουλειά σας είναι ιατρός ζώων, μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα δικό σας άρθρο για την περιποίηση των ζώων και ο αναγνώστης να επικοινωνήσει μαζί σας ή να μάθει περισσότερα για εσάς.

Επιπλέον

 • Σας προσφέρουμε στατιστικά στοιχεία στο back panel της διαχείρισής σας

 • Αλληλεπιδράτε με το κόσμο καθώς μπορείτε να δέχεστε αξιολογήσεις και κριτικές οι οποίες μπορούν να ωθήσουν την επιχείρηση σας και τις υπηρεσίες σας.

 • Κάνετε πιο γνωστό το Brand name σας.


Σας προσφέρουμε όλες αυτές τις ποιοτικές υπηρεσίες με ένα πραγματικά χαμηλό ετήσιο κόστος συμμετοχής!

Σκοπός μας είναι η σωστή παροχή υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης του επαγγελματία και των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο μέσω μιας μοναδικής εμπειρίας του επισκέπτη.


Κάντε κλικ εδώ για να επιλέξετε το κατάλληλο επίπεδο συμμετοχής στο Greek Portal

Εγγραφή στο Newsletter μας